Monday, February 28, 2011

Hari MINGGU di Lata TeMbAKah

Hujung minggu lepas..hari sabtu..jeng..jeng..jeng...pada asalnya ajak jugak en suami g KOta bHARU..kononnya nak kenal TESCO KOTA BHARU..heheheheh..sbb nya tak pnh pergi pun..camner rupa pun tak tahu...sedihnya..jawapan diberi..lenkali jelah..huhuhuhu...cuti-cuti duk rumah jer...bosan gak erkk...rumah semua dah settle...siap basuh luar rumah lagi..

Tetiba jer secara spontan..rasa nak g main air..lagipun nabihah mmg suka main air...."JOM KITA G LATA TEMBAKAH"...hehhehehe...best jugak..hehehe..tapi hari tu yang tak sedap nya..saya, en suami, dan nabihah terkena plak cirit birit---nabihah alsebabnya mmg terminum susu masam..tak sempat nak g ambik buang..terus dia minum bangun2 dari tido....saya ngan en suami mmg tak tahu sebab apa..

so..sebelum turun rumah ..mmg dah banyak kali keluar masuk toilet..heheheh..tapi tak kira..nk g jugak..dah nekad nii...

on the way pergi sana pun sempat lagi singgah masjid nak terkuncir..hehehheh..nabihah pun sama..terlupa plak..bawak lebih pet-pet dia....

apepun..kitaorg tetap main air jugak..ni kitaorg ajak anak jiran dpn rumah sorang..sbbnya dia kna tinggal ngan family dia sbb familynya g Kota bHaru JUGAK..hahahhaha.

Bestnya main air...



nabihah sangat teruja dgn air yang banyak ni..biasa main air paip jer


ni kawan nabihah merangkap kakak angkat nyer ..hahahhaha

nabihah tak pandai guna pelampung...hehhehehe

nabihah dalam kesejukkan..tapi nangis kalau ibu angkat dia...tak nk kuar dari air

puas main..makan jajan..tak sempat bawak tikar ngan makanan banyak..planning tetiba jer...

p/s:jom pakat g main air...best...

No comments:

Post a Comment