Sunday, July 10, 2011

Rezeki datang lagi....

Assalammualaikum...
Dah agak lama aku tak update blog ni...mungkin agak sibuk..mungkin takde idea..dan yang penting..mungkin agak malas..hehheheheh...

Kali ni sekadar untuk berkongsi cerita gembira...alhamdullilah..nabihah dah nak dapat adik lagi..
aku pun tak tahu..dah berapa minggu usia kehamilanku ini, belum lagi aku g chek kat doctor..tapi aku dah chek sendirilah..2 kali chek..mmg positif..tak sangka pulak....tapi mmg dalam perancangan nak tambah lagi satu lah..tak sangka plak dapat cepat sgt..dah rezeki katakan...

mula-mula mmg aku rasa penat sgt...nak kata demam..tak panas pun..pening pun tak..cuma badan asyik nak tido ajer....
period pun mmg dah lambat..rasa macam dah betul ni..chek punya chek..mmg betul...alhamdulllah...tak byk beza aku alahan mengandungkan nabihah dulu..mmg penat yang dirasainya sama penat..cuma belum muntah2 lagi...mmg betul2 aku tak larat...

lagi2 time ni kena layan nabihah lagi...lagilah menambahkan kepenatanku....apepun aku harapkan kali ni nabihah dapat adik lelaki plak...hehhehheh....ntah bila lagi blh updatekan blog ni...huhuhuhuhu
hehhehhe..ni nabihah time baru lahir dulu..tak sabar nak dapat baby ke2 niii...

3 comments:

  1. tahniah ka.aini..... doakan saya jugak yer... hehehe

    ReplyDelete
  2. tahniah N, murah rezeki N dan yoe..

    ReplyDelete
  3. Tahniah N.. update la blog slalu... ;)

    ReplyDelete